Bakveien inn i Landsfinalen? Påmeldingsfrist i morgen!

ALTERNATIV VEI: Et reservekval i Brekka kan bli en enklere vei til Landsfinalen for de seks beste i Vårløpet lørdag 29. april. Foto: Stian Ormestad.

VÅRLØP I BREKKA: Årets første løp i Brekka teller som reservekval til Landsfinalen på Momarken «rett bort i gata» senere i år. Slår alt til, kan dette bli en av de enklere veiene til Landsfinale-billett.

Les om oppladningen til 2017-sesongen: – Sommerfestivalen er allerede krysset av i kalenderen!

Lørdag 29. april drar NMK Aremark i gang sesongen med årets første løp i Brekka, Vårløpet 2017. Påmelding, startliste og mer info finner du på arrangørens nettsider.

KLAR FOR NY SESONG: Torbjørn Vestby, leder i NMK Aremark. Foto: Stian Ormestad.

– Banen har vært gjennom nok en runde med oppfriskninger og mange dugnadstimer er lagt ned allerede for at deltagerne skal bli møtt med de best mulige forhold, forteller Torbjørn Vestby, leder i NMK Aremark.

Kval for junior, reservekval for åpen klasse

Løpet er kvalifiseringsløp for junior til årets utgave av Landsfinale Junior, mens det for seniorene er et reserve kvalifiseringsløp.

I skrivende stund er det ikke mer enn snaut 30 deltakere påmeldt i åpen klasse, og rundt 70 deltakere totalt – men påmeldingsfristen er enda ikke ute. Den går ut ved midnatt i morgen, torsdag 27. april.

Hvert eneste år kjempes det med nebb og klør om plassene i Landsfinalen i bilcross. Til helgen er det gode muligheter for en enklere vei til Landsfinalen – hvis alt slår til?

NY SESONG: Snart skal målflagget få luftet seg igjen i Brekka. Kampen blir nok en gang hard om å se det først. Foto: Stian Ormestad.

– Løpet vårt bør være en enkel match for mange av de som ønsker å kvalifisere seg til Landsfinalen, så det er bare å melde seg på, oppfordrer Torbjørn Vestby.

Gratis inngang i Brekka – som vanlig

«En enklere vei», er ikke det samme som bare enkelt. Du må fortsatt være blant de seks beste, og løpet må bli tellende til syvende og sist.

Men for de som tar sjansen, er hvert fall mulighetene der.

Første start går klokken 09.00 og det skal totalt kjøres 4 innledende omganger før det hele skal avgjøres i finalene senere på dagen.

– Som vanlig er det gratis inngang og vi ønsker alle velkommen til en fartsfylt lørdag i Brekka!

ENGASJERT PUBLIKUM: Bilcrossbanen på Brekka er en av landets mest underholdende baner, både for alle som kjører og alle som ser på. Foto: Stian Ormestad.

NMK Aremark arrangerer tre løp på bilcrossbanen i Brekka i 2017-sesongen: Vårløpet lørdag 29. april, Sommerfestivalen fra 26 – 29. juli, og Høstløpet lørdag 16. september.

Les mer om arrangøren under emneknaggen NMK Aremark. Arrangørens nettside finner du her: www.nmkaremark.no

Bilcross.nos anbefalinger: Her er de beste bilcrossløpene i 2017-sesongen!

Les om oppladningen til 2017-sesongen: – Sommerfestivalen er allerede krysset av i kalenderen!