Tar sats for Himmelspretten – påmeldingen er i gang!

LUFTIG SVEV: Lars Erik Nyland (NMK Aurskog-Høland) spretter til himmels i Himmelspretten for to år siden. Han er allerede påmeldt til årets Himmelspretten. Foto: Stian Ormestad.

HIMMELSPRETTEN: I løpet av den første timen med påmelding en sen kveldstime rant det inn 30 påmeldinger – men det er fortsatt plass på startlisten. Himmelspretten er kvalifiseringsløp til Landsfinalen for åpen- og juniorklasse.

Les mer om oppladningen til sesongen: Klar for mer moro på Moa i 2017-sesongen!

OVERRASKELSE: Emmely Nordby (NMK Follo) hadde god grunn til å smile bredt etter imponerende kjøring i sitt fjerde bilcrossløp i Vinterløpet på Moa tidligere denne sesongen. Foto: Stian Ormestad.

NMK Aurskog Høland har år etter år hatt fulle startlister til Himmelspretten på Moa, på Kristi himmelfartsdag.

I 2017 er datoen torsdag 25. mai – på Kristi Himmelfartsdag. Løpet teller som kvalifiseringsløp til Landsfinalen for åpen- og juniorklasse.

Flere favoritter på startlisten allerede

Allerede er vinterløp-vinneren Åge Hansen (NMK Aremark) påmeldt i åpen klasse. Den store vinterløp-overraskelsen Emmely Nordby (NMK Follo) er påmeldt i dameklassen.

Også regjerende himmelsprett-rekordhaver med tidenes høyeste himmelsprett for to år siden Lars Erik Nyland (NMK Aurskog Høland) er påmeldt.

Her kan du melde deg på, og her ser du foreløpig startliste. Her finner du tilleggsreglene for Himmelspretten 2017.

– Det settes tak på 120 biler. Etter dette blir det satt opp venteliste, informerer Jonas Svendby på vegne av arrangørklubben NMK Aurskog Høland.

HIMMELSPRETTEN PÅ MOA: I flere tiår har bilcrossfolket forbundet Kristi himmelfartsdag med Himmelspretten på Moa. I år er datoen torsdag 25. mai. Foto: Stian Ormestad.

NMK Aurskog-Høland har to bilcrossløp på planen for 2017: Den tradisjonsrike Himmelspretten går torsdag 25. mai, og Høstløpet er lagt til lørdag 23. september.

Les mer om arrangørklubben under emneknaggen NMK Aurskog-Høland. Her finner du NMK Aurskog-Hølands nettside: www.nmkah.no

Bilcross.nos anbefalinger: Her er de beste bilcrossløpene i 2017-sesongen!

Les mer om oppladningen til sesongen: Klar for mer moro på Moa i 2017-sesongen!