– Påmeldingen er åpnet til Rendalspokalen 2017!

LITEN KLUBB MED STORT LØP: NMK Rendalen har 25 aktive medlemmer. Da klubben ble startet opp for seks år siden fant de på noe lurt: Rendalspokalen. Fjorårets løp satte deltakerrekord med fulle startlister, forteller Frode Sletten i NMK Rendalen. Foto: Stian Ormestad.

RENDALSPOKALEN: Hvem tar med seg Rendalspokalen hjem i år? Kandidatene kan nå melde seg på i kampen om det sjuende nappet i vandrepokalen – og en plass i årets Landsfinaler.

Les også: – Satser alt for å bli den første med to napp i Rendalspokalen!

KAMP HELT INN TIL MÅLFLAGGET: Rendalspokalen går på en krevende bane, og byr på mye moro for publikum. Foto: Stian Ormestad.

Rendalspokalen gikk for første gang for seks år siden, og hvert eneste år har en ny vinner fått sitt første napp i vandrepokalen. Ingen har noen gang klart mer enn ett napp.

Den som får tre napp i vandrepokalen får Rendalspokalen til odel og eie. Hvert år blir det lagt 3.000 kroner i pokalen.

Det betyr at pokalens verdi ved årets syvende oppgjør er oppe i 21.000 kroner. Ingen har enda klart mer enn ett napp, så det må minst to løp til og en verdi på 27.000 kroner før den får sin rettmessige eier – sannsynligvis går det enda flere år.

Pokalens verdi er 30.000 kroner i 2020, 45.000 kroner i 2025, og så videre. – Men da håper vi noen snart har vunnet den, forteller Frode Sletten i NMK Rendalen.

Følgende har hvert sitt napp i Rendalspokalen:

  • 2016 Lasse Rud (NMK Gardermoen) i Opel Calibra
  • 2015 Steffen Restad Næve (NMK Melhus) i Volvo 745
  • 2014 Ove Brennodden (NMK Engerdal) i Volvo 245
  • 2013: Frank Jevne (NMK Rendalen) i VW Boble
  • 2012: Kjetil Finstad (NMK Elverum) i VW Boble
  • 2011: Arne Nilsen (NMK Hamar)

– Rendalspokalen 2017 vil gå over samme konsept som i fjor – uten alternativspor. Vi starter med venteliste etter 100 påmeldte, forteller Frode Sletten i NMK Rendalen.

RENDALSPOKALEN: Godt, gammelt bilcrossløp – uten alternativspor – i Rendalspokalen 2017. Foto: Stian Ormestad.

NMK Rendalen har etablert Rendalspokalen som sitt storløp på lånt bane, Stor-Elvdal motorbane. Årets dato er lørdag 27. mai, og løpet teller som kvalløp til Landsfinalen for åpen- og juniorklasse.

Les mer om arrangørklubben under emneknaggen NMK Rendalen. Her finner du NMK Rendalens nettside: www.nmk-rendalen.com

Bilcross.nos anbefalinger: Her er de beste bilcrossløpene i 2017-sesongen!

Husker du dette? Arne Nilsen slang seg med på en lettkledd PR-krig før Rendalspokalen 2012 – som var svar på denne saken: Big Brother-Lena ber konkurrentene om å holde seg unna hekken hennes.