Gratulerer NMK Modum Sigdal med 40 fartsfylte år!

BILCROSS PÅ SIGDAL MOTORBANE: NMK Modum Sigdal skal feire 40-årsjubileumet ved flere anledninger i år – blant annet under Landsfinalen for damer på Sigdal motorsenter i august. Foto: Stian Ormestad.

KLUBBDRIFT: Dagen i dag, 31. mars 2017, er en spesiell dato for NMK Modum Sigdal. For akkurat 40 år siden ble NMK Modum dannet av en guttegjeng som var litt over middels interesserte i motorsport.

Jubilanten selv NMK Modum Sigdal skriver om jubileet på sin egen Facebook-side:

KLARE FOR LANDSFINALE: NMK Modum Sigdal ved Ole Thomas Westby skal kåre landets beste bilcrossdame i august – og samtidig skal 40-årsjubileumet feires. Foto: Stian Ormestad.

«Det var heftige klubbmøter i Modum der også de første arrangementene ble planlagt.

Bakkeløp på Norefjell var tidlig på agendaen og ble tidlig en suksess allerede da, den gang også med motorsykler i traseen.

Vi hadde også egen klubb-bil (VW Transporter) og klubbjakker den tiden, som ble godt bemerket rundt om i Europa, da den faste heiagjengen til Arne Stenshornet (rallycross) reiste rundt.

Etter hvert ble det bestemt å bygge en egen motorbane og diskusjonene gikk høyt om hvor den skulle ligge. Til slutt ble det bestemt at den skulle bygges i Eidalsroa i Sigdal og klubben byttet navn til NMK Modum Sigdal.

Bilcross og rallycoss kommer på terminlisten for klubben på 1980-tallet, og NMK Modum Sigdal vokser fort. Det blir bygget gokart og crossbane, og Sigdalsrally ser dagens lys tidlig på 1990-tallet.

Vi har nå blitt en stor, flott klubb med representanter i alle grener i Norge. Vi er så stolte av det! I år har vi hatt NM-runde i rally, og skal snart arrangere 1. og 2, NM-runde i bakkeløp i Vikersundbakken. I mai starter gokart-sesongen, og i juli er det NMKs Sommercup.

FEIRER 40 ÅR: NMK Modum Sigdal-førerne maler bilene sine som oftest blå. Klubben er berømt og beryktet for å ha mange gode sjåfører i rekkene. Foto: Stian Ormestad.

I juni starter bilcross-sesongen med 1. runde i Bilcross.no-cup 2017 under Sankthanscrossen, og helgen 12 – 13. august arrangeres NMKs Landsfinale for damer og Hekkmester’n hver sin dag. To arrangement vi gleder oss veldig til! 

Motocross har kjørt mange treninger i år og har mange rekrutter på gang, så her skjer det også mye positivt!

I anledning NMK’s Landsfinale for damer i august ble 270 invitasjoner postlagt i dag og påmeldingen åpner i morgen 1. april. Under Landsfinalen blir det en 40-årsmarkering, der noen gamle historier vil bli delt med dere som kommer».

Bilcross.no føyer seg inn i rekken med gratulanter til en flott motorsportklubb.

Gratulerer med 40 fartsfylte år, NMK Modum Sigdal!

Her finner du NMK Modum Sigdals nettside.

JUBILEUMSSESONG: NMK Modum Sigdal er en driftig klubb med et flott baneanlegg. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om Bilcross.no-cup 2017: Klart for ny kamp om pengepotten

Les mer om Landsfinalen for damer og Hekkmester’n: Bygger to bobler til en heftig bilcrosshelg på hjemmebane