Klart for ny kamp om pengepotten i Bilcross.no-cup

SVEVENDE SAAB: Nikolay Rike Grønlund (NMK Konsmo) svever ut av kampen om poengene i Bilcross.no-cup i finaleløpet i fjor. Foto: Stian Ormestad.

BILCROSS.NO-CUP: For tredje året på rad kjøres Bilcross.no-cup på tre av landets råeste bilcrossbaner: Sigdal motorsenter, Konsmo motorbane og Grenland motorsportsenter.

Bilcross.no-cup går over tre helger med todagersløp med mye kjøring og felles grilling og sosialt samvær på kveldene. Over 300 bilcrossere har sanka poeng i cupen i løpet av de to årene den har eksistert.

Nå satser arrangørene NMK Modum Sigdal, NMK Konsmo og NMK Grenland på lange startlister og en ny heftig kamp om poengene i Bilcross.no-cup 2017.

PÅ TVERS: Konsmo-banen er både bred og fin. Såpass bred og fin at det er plass til en Volvo 740 herregårdsvogn på tvers over hele startlangsiden. Foto: Stian Ormestad.

Som i fjor går 1. runde i cupen på Sigdal motorsenter, NMK Modum Sigdal, under deres storløp helt siden slutten av 1980-tallet Sankthanscrossen. Dato er helgen 24 – 25. juni 2017.

2. runde går på Konsmo motorbane, NMK Konsmo. Dato er helgen 9 – 10. september 2017.

Nytt av året er at 3. runde og finaleløpet i cupen går på Grenland motorsportsenter, NMK Grenland. Dato er helgen 7 – 8. oktober 2017.

ÅPNINGSLØP: Første runde i Bilcross.no-cup 2017 går på Sigdal motorsenter, under den tradisjonsrike Sankthanscrossen. Foto: Stian Ormestad.

I tillegg til ordinær premieutdeling på de enkelte løpene, gis det pengepremier til vinneren i de respektive klasser etter følgene oppsett: 

FINALELØP: Grenland motorsportsenter huser finalen i årets Bilcross.no-cup. Foto: Stian Ormestad,

Bilcross åpen 5.000 kroner, bilcross dame og bilcross junior 2.500 kroner.

Totalt i cupen premieres de seks beste i hver klasse etter tre løp:

1. plass premieres med 6.000 kroner, 2. plass med 3.000 kroner, og 3. plass med 1.000 kroner. Vinnerne i alle klasser får gratis start neste år. Verste rundkast premieres.

Det inviteres til følgende klasser i cupen: Bilcross åpen, dame og junior. Junior trening kjøres også på løpene.

Les mer: Komplett konkurransereglement for Bilcross.no-cup 2017

Les alt om Bilcross.no-cup i 2015- og 2016-sesongen under emneknaggen Bilcross.no-cup.

,