Datoen er satt for vinterløp på Moa

VINTERLØP: NMK Aurskog Høland har bestemt dato for vinterløp: 18. februar 2017. Foto: Stian Ormestad.

VINTERLØP PÅ MOA: Siden forholdene tillot det, ble det kjørt vintertrening denne helgen på Moa. Der ble det snakk om å kjøre et vinterløp mer eller mindre på sparket, og allerede søndag kveld er datoen satt: 18. februar.

Mange har etterlyst vinterløp også denne sesongen. Men ingen vinterløp står på kalenderen i år. Nå blir det likevel vinterløp – mer eller mindre på sparket. Mindre enn en måned før løpsdato ble det klart i kveld.

Det er bare å spa frem bilcrossbilen og glede seg til litt sladding på vinterføre. Lørdag 18. februar kjører NMK Aurskog Høland vinterløp på Moa.

– Da blir det vinterløp sånn brått og gæli! Vi sjanser på at det går bra, og håper mange tar turen – både deltakere og publikum, sier Jonas Svendby i NMK Aurskog-Høland.

Forholdene er per nå perfekte for vinterløp, forteller han til Bilcross.no. Det så man under vintertreningen denne helgen. Det er bare å krysse fingrene for at det holder seg.

Men skulle det forandre seg, forbeholder arrangøren seg retten til å avlyse ved fare for å kjøre i stykker banen. – Det vil bli gitt beskjed i god tid, senest en uke før start, da vi har en langtidsprognose å se etter, forteller Svendby.

Tilleggsregler og påmelding kommer ut i løpet av de neste dagene på NMK Arskog Hølands nettsider. Bilcross.no planlegger å dekke løpet.

VINTERLØP: Dette depotet på Moa skal fylles opp med bilcrossbiler lørdag 18. februar 2017. Sist helg var det vintertrening på banen – og forholdene var perfekte! Foto: Privat.

Les også: Denne junioren er klar for mer moro på Moa: – Morsom bane med masse svinger!

NMK Aurskog-Høland har videre to bilcrossløp på planen for 2017: Den tradisjonsrike Himmelspretten går torsdag 25. mai, og Høstløpet er lagt til lørdag 23. september.

Les mer om arrangørklubben under emneknaggen NMK Aurskog-Høland. Her finner du NMK Aurskog-Hølands nettside: www.nmkah.no

Bilcross.nos anbefalinger: Her er de beste bilcrossløpene i 2017-sesongen!