2016-sesongens beste bilcrossløp – hva mener du?

MEST LEST I 2016-SESONGEN: På bilcross.no fenget NMKs Landsfinaler mest, med åpen-, junior- og damelandsfinalen på topp tre. Hva mener du var 2016-sesongens beste bilcrossløp? Foto: Stian Ormestad.

BILCROSSLØP: Basert på de 15 mest populære løpene på bilcross.no i 2016-sesongen, kan du stemme frem ditt favorittløp:

Hva var det beste bilcrossløpet i 2016-sesongen?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

NMKs Landsfinaler fenget mest i 2016-sesongen: Aller flest leste om Landsfinalen 2016 på Starmoen motorbane, NMK Elverum, videre Landsfinalen for junior på Fuglehaugen, NMK Gol, og Landsfinalen for damer på Brekka, NMK Aremark, på topp-tre.

MEST LEST: NMKs Landsfinale i bilcross på Starmoen, NMK Elverum – med Glenn Haug (NMK Gardermoen) til topps med Saab. Foto: Stian Ormestad.

De neste tre på topplista dreier seg om norsk-svensk kamp på bilcrossbanen: På fjerdeplass kom Landskamp.no på Momarken, deretter NGK Masters i Karlstad, Sverige, og så Motorkampen Norge – Sverige på Gardermoen på sjetteplass.

NORSK-SVENSK KAMP: Tre bilcrossløp med kamp mellom nordmenn og svensker ligger på topp-ti, blant annet Landskamp.no på Momarken. Her har Glenn Michael Solberg (KNA Solør) og Per Christensson (Fryksdalen MK) braket sammen. Foto: Stian Ormestad.

På syvendeplass kom åpningsløpet på det nye Verdal motorsportsenter i Trøndelag, åttendeplass Goldagsløpet på Fuglehaugen, niendeplass Vårslæpp’n på Finnskogbanen, tiendeplass Elverumfestivalen.

BILCROSS.NO-CUP: Mariell Olsen (NMK Konsmo) vant Bilcross.no-cup 2016 sammenlagt etter å ha vunnet finalerunden på hjemmebane i september. Foto: Stian Ormestad.

Bilcross.no-cup med Sankthanscrossen på Sigdal, Vårløp på Starmoen, Rendalspokalen, Roppecrossen, Finnskogfestivalen og Frontmestermøte sniker seg også med på topplisten over de mest populære løpene på bilcross.no i 2016-sesongen.

VÅRSLÆPP’N: Flere av vårløpene er godt lest på bilcross.no. Nå er det bare å glede seg til en ny vårsesong med frislipp av hundrevis av bilcrossbiler på Finnskogbanen og andre bilcrossbaner landet over. Foto: Stian Ormestad.

,