Flere leser mer enn noen gang på Bilcross.no!

OPPGRADERT: En ny nettside og nytt utstyr har forenklet produksjonen av godt lesestoff, bilder og videoreportasjer på bilcross.no. Her ser vi Stian Ormestad intervjue Landskamp.no-vinner Ben Phillip Gundersen sommeren 2016. Foto: Linda Flåteteigen.

BILCROSS  I MEDIA: Statistikken for 2016 sprenger alle tidligere rekorder for Bilcross.no. For første gang passerer vi godt over 20.000 faste lesere.

Nesten halvannen gang så mange lesere, røper statistikken for bilcross.no i 2016 – der vi litt ut i fjoråret lanserte en ny og bedre nettavis. Det har gjort store utslag:

  • Bilcross.no har 40 prosent flere lesere jevnt over, sammenliknet med året før.
  • Det er ikke bare flere lesere, men de er også innom flere sider og bruker lenger tid på siden.
  • Totalt gir dette en kraftig økning i antall sidevisninger.

I 2016 var godt over 70.000 lesere innom (det vil si alle som har gjennomført minst én økt i løpet av året). Dette tallet har økt med nesten 50 prosent fra snaut 50.000 året før.

Mer interessant er det at hele 22.141 lesere har besøkt nettsiden flere ganger og kan regnes som mer eller mindre faste lesere. Det er et høyt tall der bilcross.no for første gang bikker 20.000-tallet.

Dette er en økning på snaut 40 prosent fra cirka 16.000 i 2015 – tidligere rekorder har ligget helt oppunder 20.000.

Toppene i trafikken er på sommerhalvåret når sesongen står på for fullt med løp hver eneste helg. Men det er godt med trafikk på bilcross.no også off-season på vinterstid, ingen løp til tross.

Bilcross.no satser på godt lesestoff, flotte bilder – og i 2016 kom egenproduserte video-reportasjer tilbake på nettsiden. Den forsiktige satsingen på video i 2016-sesongen har vi planer om å fortsette med i 2017.

Alt dette funker enda bedre i en ny innpakning, med en ny nettside. Vi gleder oss allerede til en ny sesong!

BILCROSS.NO: Den harde kjerne i Bilcross.no-redaksjonen i dag er Stian Ormestad og Linda Flåteteigen, i tillegg til mange ivrige bidragsytere i bilder og video over det ganske bilcross-land. Foto: Ida Larsen.