Landsfinalen for junior 2018 til NMK Grenland

ill_grenland

LANDSFINALEN FOR JUNIOR 2016: Grenland motorsportsenter sto ferdig i 2010, da hadde Telemark-klubben vært uten hjemmebane i snaut 10 år etter at bilcrossbanen på Geiteryggen ble stengt i 2001. Endelig får NMK Grenland en landsfinale i bilcross, på et av landets råeste motorsportanlegg. Foto: Stian Ormestad.

LANDSFINALE FOR JUNIOR 2018: – Vi har jobba knallhard og er stolte av det anlegget vi har – og vi har arrangert flere store rallycrossløp på de få årene anlegget har eksistert. Nå skal vi kjøre et skikkelig rått bilcrossløp med Landsfinalen for junior på Grenland motorsportsenter!

Det forteller Per Olaf Storemyr på vegne av NMK Grenland, som på NMKs Sportsmøte fikk gladnyheten om at endelig kommer det en Landsfinale i bilcross til Grenland motorsportsenter; Landsfinalen for junior 2018.

– Det var fem søkere til Landsfinalen for junior 2018 – alle gode søkere, forteller konferansierene på NMKs Sportsmøte Ove Stuveseth og Hans-Petter Røsrud.

– Landsfinalen for de yngste går til en gammel klubb i NMK-sammenheng, med deltakere i veldig mange grener – en allsidig klubb. De har et av Norges beste anlegg for motorsport, og har arrangert mange store løp gjennom de siste årene i rallycross, seinest med nordisk-finale sist helg:

– NMK Grenland!

Per Olaf Storemyr tok i mot beskjeden på vegne av NMK Grenland. Han lover et rått bilcrossløp med Landsfinalen for junior på en av landets råeste bilcrossbaner, som sto ferdig til åpningsløp høsten 2010.

Allerede er det klart at Landsfinalen for åpen 2017 går på Momarken i regi av NMK Trøgstad, og Landsfinalen for junior 2017 går på Vendkvern motorsenter i regi av NMK Hamar.

Landsfinalen for damer 2017 går på Sigdal motorsenter, NMK Modum Sigdal, og Landsfinalen for damer 2018 går på Rallebanen, NMK Bø.

Landsfinalen for åpen 2018 går på Verdal motorsenter, NMK Verdal Levanger.

Les også: Landsfinalen for damer kommer hit i 2017- og 2018-sesongen

Les også: Landsfinalen for åpen 2018 går til NMK Verdal Levanger

Les også: Landsfinalene kommer hit i 2017

,