Landsfinalen 2018 til NMK Verdal Levanger

oversikt bilde

NYTT BANEANLEGG: Etter over ti år med planlegging, pengeinnsamling og dugnad sto Verdal motorsenter klart til åpningsløp lørdag 23. april 2016. Drøyt to år etter åpningsløpet kommer selveste Landsfinalen i bilcross til samme arena. Foto: Håkon Vinne.

LANDSFINALEN 2018: Verdal motorsenter sto ferdig til åpningsløp i starten av denne sesongen, etter mange år med mye dugnad. Nå belønnes trønderklubben med Landsfinalen 2018.

Konferansierene på NMKs Sportsmøte Ove Stuveseth og Hans-Petter Røsrud avslørte at det var seks verdige søkere til Landsfinalen 2018.

– Dette er ikke en lett jobb, all den tid det bare er en av seks sterke søknader som kan som kan velges tilslutt. Men vinnerklubben er en klubb som fikk nytt navn i det 20. århundre, har mange gode førere. De har lovet en tradisjonell Landsfinale, det enkle er ofte det beste:

– NMK Verdal Levanger!

NMK-klubben i Nord-Trøndelag har stolte tradisjoner og mange gode bilsportnavn i rekkene. Landsfinalen i regi av NMK Verdal Levanger vil bli arrangert på landets nyeste bane, på Verdal motorsenter som sto klart til åpningsløpet tidligere i 2016-sesongen.

Les mer: Stort åpningsløp på splitter nytt motorsportanlegg

Allerede er det klart at Landsfinalen for åpen 2017 går på Momarken i regi av NMK Trøgstad, og Landsfinalen for junior 2017 går på Vendkvern motorsenter i regi av NMK Hamar.

Landsfinalen for damer 2017 går på Sigdal motorsenter, NMK Modum Sigdal, og Landsfinalen for damer 2018 går på Rallebanen, NMK Bø.

Landfinalen for junior 2018 går på Grenland motorsportsenter, NMK Grenland.

Les også: Landsfinalen for junior 2018 til NMK Grenland

Les også: Landsfinalen for damer kommer hit i 2017- og 2018-sesongen

Les også: Landsfinalene kommer hit i 2017

harberg1

LANDSFINALE PÅ HJEMMEBANE: Thomas Hårberg (NMK Verdal Levanger) er en av mange raske trøndere som får Landsfinalen på hjemmebane – to år etter at hjemmebane sto ferdig til åpningsløp denne sesongen. Foto: Stian Ormestad.

,