Straks klart for finaler på Finnskogfestivalen 2016

BC16_LF_DAMER_775

STORFAVORITT? Kristine Narvestad (NMK Aurskog Høland). Foto: Stian Ormestad.

FINNSKOGFESTIVALEN 2016: Kristine Narvestad (NMK Aurskog Høland) står ikke på toppen av resultatlisten etter innledende omganger – men er likevel storfavoritt før A-finalen.

Les mer om løpet: Feirer fem år med fartsfest på Finnskogfestivalen 2016

Live-resultater underveis i løpshelgen finner du her.

Galskap motorsport er på plass med flere kamera og filmer action og dramatikk – og A-finaler. Videoen kommer her på bilcross.no så snart den er klar etter helgen.

BC16_FINNSKOGEN_VAAR_FINALER (28)

VANT VÅRSLÆPP’N: Emilie Olsson (Finnskoga MK) sørget for svensk seier i forrige løp på Finnskogbanen. Nå er hun klar for nok en A-finale på samme bane, i Finnskogfestivalen 2016. Foto: Stian Ormestad.

Slik ser bilcross-jentenes resultatliste ut etter fem innledende omganger:

1. Bjørg Janny Engelsrud (KNA Solør), 2. Kristine Narvestad (NMK Aurskog Høland), 3. Emelie Olsson (Finnskoga MK), og 4. Kristine Rønne (NMK Gardermoen) er direkte i A-finale. To rykker opp fra B-finalen.

Engelsrud er den store hjemmefavoritten, og Olsson sørget for svensk seier i det forrige løpet på Finnskogbanen. Likevel tør Bilcross.no tippe at Narvestad er den store finalefavoritten.

For ser vi bak poengsummene, har Narvestad brutt en omgang – men vært raskest i flest omganger, hele tre ganger har hun sanket inn tre bonuspoeng for raskeste omgangstid.

BC16_SOMMERFESTIVAL_231

PLUMBO PRESSER PÅ: Christer Plumbo Olsen (NMK Aurskog Høland) er den eneste som står ubeseieret etter fem innledende omganger i åpen klasse. Bildet er fra årets Sommerfestival. Foto: Stian Ormestad.

I juniorklassen står en på topp med full pott etter fem innledende omganger: Robin Rørvik (NMK Aremark) i Volvo.

I åpen klasse har Christer Plumbo Olsen (NMK Aurskog Høland) klart å kjøre inn til fem strake heatseiere med sin Saab. Men også Steffen Skustad (KNA Solør) står med 50 poeng etter innledende omganger, om enn med en 2. plass som er veid opp med en beste omgangstid og tre bonuspoeng.

Både i åpen- og juniorklasse blir det kjørt semifinaler. Det blir også kjørt en jumbo-finale i åpen klasse – her kjører de seks med minst poeng som har fullført alle omganger.

Følg kampen om plassene i semifinalene og de avgjørende finalene via live-resultater fra Finnskogfestivalen 2016.