Følg Finnskogfestivalens live-resultater her!

finnskogen_2

TITTELFORSVARER: Steffen Skustad (KNA Solør) jublet for hjemmeseier i fjor – klarer han å forsvare seieren i årets oppgjør? Foto: Stian Ormestad.

FINNSKOGFESTIVALEN 2016: KNA Solør motorsport markerer på flere vis at Finnskogfestivalen er blitt fem år. Helgens fartsfest kan du følge via live-resultater her.

Les mer om løpet: Feirer fem år med fartsfest på Finnskogfestivalen 2016

Live-resultater underveis i løpshelgen finner du her.

Galskap motorsport er på plass med flere kamera og filmer action og dramatikk – og A-finaler. Videoen kommer her på bilcross.no så snart den er klar etter helgen.

BC16_FINNSKOGEN_VAAR_1_OMG (32)

TO STRAKE SÅ LANGT – MEN IKKE PÅ TOPP: Fjorårsvinner Steffen Skustad (KNA Solør) har åpnet med to strake heatseiere, men ligger likevel ikke på topp etter to omganger. Lars Erik Aasvestad (NMK Hamar) har kjørt inn til bestetid i begge de to første omgangene og er blitt tildelt seks bonuspoeng for det. Se hvordan løpet utvikler seg videre via link til live-resultater i saken! Foto: Stian Ormestad.

Finnskogbanen er en bane med høy fart og store utfordringer, og her kan alle slags biler vinne frem – enten det er spinn på bak- eller forhjul.  

Det beviste Glenn Michael Solberg (KNA Solør) da han med Volvo 240 vant Vårslæpp’n 2016 på samme bane tidligere denne sesongen.

Se bilcross.no-reportasjen her:

Ellers har Steffen Skustad (KNA Solør) vært jevnt i toppen på hjemmebane de siste årene – alltid med en forhjulstrukket Saab. Skustad er tittelforsvarer etter seier i fjorårets Finnskogfestival.

Her kan du lese mer om årets sesongstart på Finnskogbanen, og her ser du bildene fra årets sesongstart på Finnskogbanen her.

Her ser du Galskap-videoen fra fjorårets Finnskogfestival:

Året Finnskogfestival arrangeres helgen 3 – 4. september, start begge dager klokken 09.00.

Mer info om løpet og startlister finner du på arrangøren KNA Solørs nettsider.

Live-resultater underveis i løpshelgen finner du her.