Se all galskapen på Elverumfestivalen 2016

ELVERUMFESTIVALEN 2016: Mye knall og fall i generalprøven før Landsfinalen på samme arena to helger senere. Galskap motorsport fikk all moroa med seg på film.

Elverumfestivalen på Starmoen motorsenter er et av landets største storløp, år etter år. Årets dato var helgen 13 – 14. august 2016.

I år var Elverumfestivalen også siste mulighet til å teste banen før Landsfinalen i bilcross går på samme bane to helger senere, lørdag 27. august 2016.

Derfor var det knyttet ekstra stor spenning til hvem som vinner og hvem som forsvinner i årets Elverumfestival – som en generalprøve før Landsfinalen 2016.

Tilslutt gikk hjemmekjører Dennis Mørkhagen (NMK Elverum) til topps i åpen klasse, Espen Lappen (NMK Fluberg) i juniorklasse, og Monica Mariussen Bakkom (NMK Hamar) i dameklasse.

Komplette resultatlister fra løpet finner du her.

Les også om årets første løp på årets Landsfinale-bane.

Mer om Landsfinalen i bilcross finner du under emneknaggen med samme navn.

ELVERUM

GENERALPRØVE: En dårlig generalprøve gir en god premiere, er det noe som heter. I såfall vil Landsfinalen være som en dans på roser for disse bilcrosserne som ruller seg i støvet på Starmoen under Elverumfestivalen 2016. Foto fra filmen.

Til Landsfinalen på Elverum kommer de beste fra kvalløp landet over, de få heldige som harfått en gullbillett, og de beste fra Landsfinalen for junior og Landsfinalen for damer tidligere i sommer.

Vårløpet på årets Landsfinale-bane ble vunnet av en veteran fra arrangørklubben NMK Elverum – en svært populær seier!

Mer info om Elverumfestivalen og Landsfinalen finner du på arrangøren NMK Elverums nettsider.

Her finner du en egen nettside for Landsfinalen 2016.

Liveresultater fra Elverumfestivalen 2016 finner du her!