Følg liveresultater fra Elverumfestivalen 2016

BC16_ELVE_VAAR_FINALER (20)

LIVERESULTATER FRA ELVERUMFESTIVALEN 2016: Det blir trangt i toppen av resultatlistene på Starmoen motorbane denne helgen – bildet er fra Vårløpet på samme bane. Foto: Stian Ormestad.

ELVERUMFESTIVALEN 2016: Spent på hvem som vinner og hvem som forsvinner i Elverumfestivalen 2016? Sjekk liveresultater på nett her!

Liveresultater fra Elverumfestivalen 2016 finner du her!

Elverumfestivalen på Starmoen motorsenter er et av landets største storløp, år etter år. Årets dato er helgen 13 – 14. august 2016, første start klokken 09.00 begge dager.

I år er Elverumfestivalen også siste mulighet til å teste banen før Landsfinalen i bilcross går på samme bane to helger senere, lørdag 27. august 2016.

Derfor er det knyttet ekstra stor spenning til hvem som vinner og hvem som forsvinner i årets Elverumfestival – som en generalprøve før Landsfinalen 2016.

Les også om årets første løp på årets Landsfinale-bane.

Mer om Landsfinalen i bilcross finner du under emneknaggen med samme navn.

BC16_ELVE_VAAR (55)

KJÆM DU ÅT ELVERUM? Denne sensommeren er det Starmoen motorbane, NMK Elverum, som gjelder. Kioskjentene er klare for storinnrykk til både Elverumfestivalen og Landsfinalen 2016. Foto: Stian Ormestad.

Til Landsfinalen på Elverum kommer de beste fra kvalløp landet over, de få heldige som har fått en gullbillett, og de beste fra Landsfinalen for junior og Landsfinalen for damer tidligere i sommer.

Vårløpet på årets Landsfinale-bane ble vunnet av en veteran fra arrangørklubben NMK Elverum – en svært populær seier!

Mer info om Elverumfestivalen og Landsfinalen finner du på arrangøren NMK Elverums nettsider.

Her finner du en egen nettside for Landsfinalen 2016.

Liveresultater fra Elverumfestivalen 2016 finner du her!