Bilcrossjentene banet vei på årets landsfinalebane

trine_2

FAVORITT: Trine Opsahl (NMK Aremark) er en av favorittene i Landsfinalen for damer 2016. Foto: Stian Ormestad.

VÅRLØP PÅ BREKKA 2016: Kristine Narvestad (NMK Aurskog Høland) vant dameklassen, mens Trine Opsahl (NMK Aremark) kom på andreplass i åpen klasse.

NMKs Landsfinale for damer går på Brekka lørdag 6. august 2016. Og det var damene som gjorde seg mest bemerket i sesongåpningen på samme arena lørdag 30. april 2016.

Kristine Narvestad (NMK Aurskog Høland) gleder seg veldig til Landsfinale på Brekka:

kristine_1

FAVORITT: Kristine Narvestad (NMK Aurskog Høland) er en av favorittene før Landsfinale for damer 2016. Foto: Stian Ormestad.

– Jeg har kjørt mange løp på denne banen og liker den veldig godt, forteller hun til bilcross.no etter seieren i Vårløpet. – Til Landsfinalen kommer jeg med en grommere Mitshubishi, så det blir spennende!

Videre på pallen i dameklassen kom Kristine Rønne (NMK Gardermoen) og Trine Opsahl (NMK Aremark).

Sistnevnte banet seg vei også i åpen klasse.

Trine klatret oppover listene gjennom hele løpet, og etter 4. omgang lå hun på andreplass i åpen klasse, og postet følgende på sin Facebook-side:

– ER DET MULIG?!! Jeg har 2. spor i A-finale i åpen klasse!!! Og jeg som var så i tvil om jeg skulle kjøre åpen i dag eller ikke. Herregud for en følelse!!

En bedre sesongstart på hjemmebane – og årets landsfinalebane for damene – hadde neppe 25-åringen drømt om. Tre runder i ledelse i A-finalen, før hun endte på en sterk 2. plass, bak Andreas Harlem (NMK Aremark).

trine_1

FAVORITT: Trine Opsahl (NMK Aremark) er en av favorittene i Landsfinalen for damer 2016. Foto: Stian Ormestad.

Etter å ha kjørt sin første A-finale i åpen klasse, er det enda ei jente som gleder seg ekstra mye til Landsfinalen for damer i år:

– Da jeg fikk vite at Landsfinalen skulle være på hjemmebane hoppet jeg av glede! Jeg har kjørt mye der og kjenner banen godt, det er en av favorittbanene mine. Jeg håper å være med å gi en skikkelig kamp om de beste plasseringene, sier Trine til bilcross.no.

Aremark-banen er den første for flere ting for Trine Opsahl – også det å rulle på taket. I fjorårets Sommerfestival gikk det trill rundt for 25-åringen.

trine_4

PÅ TUPPA: Hjemmebanen Brekka har også bydd på nedturer for Trine Opsahl (NMK Aremark). Her lærer hun hvordan hun ikke skal kjøre alternativsporet. Foto: Stian Ormestad.

Mer info om Vårløpet, Sommerfestivalen og Landsfinalen for damer finner du på nettsiden til NMK Aremark.

Sjekk hele oversikten over de beste bilcrossløpene i 2016-sesongen her.

,