Sesongstart på landsfinalebanen for bilcrossdamene

dame4

SESONGSTART TIL HELGA: Til helga er det sesongstart med Vårløp, som teller som kvalifisering til Landsfinalen for junior. Bilcrossdamene har også en god mulighet til å få testet ut årets landsfinalebane. Foto: Stian Ormestad.

VÅRLØP PÅ BREKKA 2016: I august skal landets beste dame bak rattet kåres på samme bane.

– Meld dere på Vårløpet, fin sjanse for damene å teste Landsfinale-banen, og god mulighet for juniorer å kvale til Landsfinalen, melder NMK Aremark.

Påmeldingsfristen går ut torsdag før løpet, som går lørdag 30. april 2016 – med første start klokka 0900. Det skal kjøres fire omganger og finaler. Det er alltid gratis inngang på bilcrossløp på Brekka.

Mer info og påmelding finnes på nettsiden til NMK Aremark.

I tillegg til NMKs Landsfinale for damer lørdag 6. august, er det store høydepunktet på Brekka den store Sommerfestivalen, med bilcross gjennom fire sommerdager. I år er løpsdatoen 27 – 30. juli.

Sjekk hele oversikten over de beste bilcrossløpene i 2016-sesongen her.

aremark1

SESONGSTART TIL HELGA: Torbjørn Vestby, leder i NMK Aremark, er klar for en stor sesong på Brekka – med Sommerfestival i slutten av juli og Landsfinalen for damer i begynnelsen av august. Til helga er det sesongstart med Vårløp, som teller som kvalifisering til Landsfinalen for junior. Foto: Stian Ormestad.

,