Bilcross.no-cup 2015 er avgjort: Kerim, Stølen og Sanner Hansen til topps!

010

BEST I BILCROSS.NO-CUP 2015: Randi Sanner Hansen (NMK Tønsberg) ble beste dame i året Bilcross.no-cup med en førsteplass og to tredjeplasser. Foto: Stian Ormestad.

Historiens første vinnere av Bilross.no-cup er kåret, i finaleløpet på Konsmo motorbane.

Bilcross.no-cupen kjøres over tre løp i 2015-sesongen. Det kjøres bilcross åpen-, dame- og juniorklasse, med pengepremier i alle klassene.

012

BEST I BILCROSS.NO-CUP 2015: Espen Kerim (NMK Konsmo) leder fra start til mål i finaleløpet på hjemmebane – og vinner årets Bilcross.no-cup totalt. Foto: Stian Ormestad.

Se komplett resultatliste for Bilcross.no-cup 2015 her.

Espen Kerim (NMK Konsmo) som sikra totalseier etter en tredje- og fjerdeplass, og tilslutt førsteplass i finaleløpet på hjemmebane på Konsmo. Som alltid, i VW boble.

Junioren Jørn Håkon Stølen (NMK Kvinesdal) kjørte inn tre andreplasser, og det holdt til totalseier i cupen. Han varierte mellom små framhjulstrekkede Forder, og avslutta cupen med en bitteliten Ka i finaleløpet på Konsmo.

003

BEST I BILCROSS.NO-CUP 2015: Uten å vinne et eneste cup-løp, tok likevel junioren Jørn Håkon Stølen (NMK Kvinesdal) totalseieren i årets Bilcross.no-cup – med tre strake andreplasser. Foto: Stian Ormestad.

Saab-jenta Randi Sanner Hansen (NMK Tønsberg) ble beste dame, med seier i åpningsløpet på Grenland, og tredjeplass på Sigdal og tilslutt også en tredjeplass i finaleløpet på Konsmo. Det holdt akkurat til totalseier i cupen.

Cupen fortsetter til neste år, på Grenland, Sigdal og Konsmo – tre av landets råeste bilcrossbaner.

001

NY BILCROSS.NO-CUP I 2016: Etter suksessen i 2015, fortsetter Bilcross.no-cupen i 2016. Foto: Stian Ormestad.

,