Bånn gass på TV i kveld

Ottesen1

AKKURAT SÅNN HER SKJEDDE DET! Anette Ottesen (NMK Aurskog Høland) har TV-teamet på slep på årets Sommerfestival på Brekka. Her forklarer hun mens kamera går hvordan det gikk til at hun havnet på taket i A-finalen… Arkivfoto: Stian Ormestad.

I kveld går første av 24 episoder av bilcross-serien Bånn gass på MAX.

Det blir krasj og seiersbrøl på MAX, forteller Sigmund Bade om programmet til bilcross.no.

Les også: Bilcross.no gir bilcross til folket!

goldagslopet2

ACTION OG DRAMATIKK: Bilcross-teamet Galskap motorsport har bidratt med heftige klipp fra banen – så det blir også en god dose dramatikk i bilcrossprogrammet. Bildet er fra Goldagsløpet for ett par år siden. Arkivfoto: Stian Ormestad.

– Bånn gass følger bilcrossmiljøet over store deler av landet, med alt det innebærer av kollisjoner, tekniske problemer og gledestårer.

Vi blir kjent med noen av de over 3.000 lisensierte bilcrosskjørerne her til lands. Kamerateamet har vært godt synlig der de har fotfulgt deltakere på løp, og med bidrag fra Galskap motorsport er også dramatikken ute på banen med.

– Det blir møter med solide typer, kule jenter og artige team i et bråkete og positivt bilmiljø. Samtidig får man et innblikk i det unike samholdet mellom menneskene som kjører, heter det i presentasjonen av programmet.

Bånn gass består av 24 episoder og sendes fra mandag til torsdag på MAX, med premiere onsdag 9. september klokka 21.00.

Tips gjerne bilcross.no1 dersom du vet om medier som kan være interessert i godt motorsportstoff. Hva med din lokalavis?

trine1

HÅNDBALLJENTE BAK RATTET: Trine Opsahl (NMK Trøgstad) er en av bilcross-profilene som følges i bilcross-programmet med premiere onsdag 9. september 2015 på MAX. Totalt skal 24 episoder vises. Arkivfoto: Stian Ormestad.