Karlsrud, Røsrud og Breivik på pallen i Landsfinalen 2010

LANDSFINALE: Henning Bergan Karlsrud (NMK Nore Uvdal) fortsatte den gode kjøringa fra innledende omganger og vant også A-finalen. Med seg på pallen fikk han Hans Petter «Pettern» Røsrud (NMK Gardermoen) og Geir Tore Breivik (NMK Modum Sigdal).

Dobbelt VW boble på toppen i Landsfinalen 2010, både Bergan Karlsrud og Pettern kjørte styggfort med den gamle konstruksjonen, godt modifisert.

Østlandsdominans i Trøndelag-Landsfinale, med beste trøndere nede på 14. plass med Øyvind Romstad (NMK Namdal) og 15. plass med Asgeir Taraldsen (NMK Melhus) i Saab 99.

Bergenser, og beste vestlending, Jørn Ahmer (NMK Bergen) med VW boble imponerte med A-finalekvalifisering og tilslutt en femteplass totalt.

Beste sørlending ble fjorårets andremann Espen Kerim (NMK Konsmo) som etter to heatseiere fikk en smultring i siste omgang og havnet utenfor finaleoppsettet med en 25. plass totalt.

Tittelforsvarer fra i fjor, Even Frøshaug (NMK Trøgstad), stilte ikke i år, men vinneren fra 2008, Jørn R. Grinden (NMK Elverum), stilte som vanlig med Saab og nådde til C-finale. Her ble det en andreplass og 17. plass totalt.

Fjorårets store overraskelse med tredjeplass å forsvare fra Landsfinalen 2009, Malin Gjerstad (NMK Elverum), fikk trøbbel både i første og siste innledende omgang. Med bare 12 av 30 mulige poeng før finale, måtte hun se finalene fra sidelinja.