Påmeldingen er åpnet til 2. runde i Bilcross.no-cup 2018!

KLAR – IGJEN: Henning Maribo (NMK Nedre Hallingdal) leder Bilcross.no-cup etter seier i 1. runde på Kongsberg i slutten av april. Foto: Stian Ormestad.

BILCROSS.NO-CUP: Bare det å henge med i den tradisjonsrike Sankthanscrossen er moro i seg selv, men løpet teller også som kvalifisering til Landsfinalen for både åpen- og juniorklasse – og det skal sankes nye poeng i Bilcross.no-cup 2018.

Her finner du påmelding og mer info om løpet – NMK Modum Sigdal.

På få timer har allerede 68 påmeldinger tikket inn til storløpet helt siden 1990-tallet.

TITTELFORSVARER: Amund Lund Reistad (NMK Modum Sigdal) vant Sankthanscrossen – og Bilcross.no-cup totalt – i fjor. I år startet det ikke så bra, med null poeng fra 1. runde på Kongsberg… Foto: Stian Ormestad.

Tittelforsvareren er allerede påmeldt

Blant dem fjorårsvinneren Amund Lund Reistad (NMK Modum Sigdal), som ikke fikk det til å klaffe i årets første runde i cupen. I fjor vant han både Sankthanscrossen og Bilcross.no-cupen totalt.

Det klaffet heller ikke helt for junioren Simen Løvlid (NMK Modum Sigdal), som ble fradømt seieren i 1. runde på Konsberg, men likevel dro med seg bra med poeng med A-finalekjøring. Han legger ikke skjul på sin revansjelyst foran neste runde på hjemmebane.

Lederen av cupen i åpen klasse Henning Maribo (NMK Nedre Hallingdal) er allerede påmeldt, også revansjelysten etter å ha lagt bobla på taket i Sankthanscrossen i fjor.

Lederen av cupen i dameklassen er også påmeldt, Randi Sanner Hansen (NMK Tønsberg). Hun vant cupen helt tilbake i cupens aller første år, og må stå i ramma for å klare det mesterstykket igjen i år. Grunnlaget er lagt, med seier i 1. runde på Kongsberg.

Les mer om 1. runde i Bilcross.no-cup 2018.

Sjekk stillingen i Bilcross.no-cup etter 1. runde.

BÆRER TUNGT: Vinneren av 1. cuprunde på Kongberg Randi Sanner Hansen (NMK Tønsberg) bærer tungt med blomster, pokal og en diger sjekk. Men de største pokalene og pengepremiene er fortsatt ikke delt ut… Foto: Stian Ormestad.

Se alle bildene fra 1. runde i Bilcross.no-cup 2018 – oppdatert!

Se all galskapen fra 1. runde i Bilcross.no-cup 2018.