Denne Landsfinalen blir for første gang et todagersløp

EN DAG TIL – OG FLERE OMGANGER: For første gang blir løpet kjørt over to dager – eller egentlig tre, hvis man regner med fredagens frivillige trening og bankett. Arkivfoto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Todagersløp er noe nytt i denne sammenheng – egentlig tre dager, hvis man regner med frivillig trening og bankett fredag.

Sjekk Bilcrosspraten – torsdager på Bilcross.no.

Det er Malin Wigdahl i NMK Melhus som tipser om feilen i Landsfinale-datoene, som ble lagt ut på Bilcross.no her tidligere.

Feilen dreier seg om datoen for NMKs Landsfinale for junior 2024 på Bollandsmoen, NMK Melhus.

Feil fra NMK sentralt

– Hei! Juniorlandsfinalen på Melhus er todagers, sådan den første tror jeg. Ser det står feil i dokumentet fra NMK, men skal sende dem en melding..

Og Bilcross.no retter opp, datoen blir dermed ikke bare lørdag 3. august 2024, men også søndag 4. august.

Pluss frivillig trening og bankett fredag 2. august.

Vinn-vinn med todagers

– Dette er i all hovedsak for å få til flere omganger, forteller Malin på vegne av arrangørklubben av Juniorlandsfinalen 2024, – slik at vi får fordelt poengene mer.

Alle husker vel dramatikken i juryrommet på Sigdal i år, der A-finalen ble avgjort med loddtrekning på grunn av så mange fullpottere etter bare tre innledende omganger.

Det er nettopp det NMK Melhus, som Juniorlandsfinale-arrangør, ønsker å unngå: – Vi slipper å ha så mye trekking, og juniorene får mer kjøring for pengene.

Sjekk datoene for NMKs Landsfinaler i 2024-sesongen – og alle kvalifiseringsløp.

Sjekk Bilcrosspraten – torsdager på Bilcross.no.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

,