Bakkeløpfinale 2022: – Alt eller ingenting på én spinn!

Vi avrunder bakkeløpsmoroa på skjermen med én siste spinn, der alt gjelder på ett eneste forsøk. Løpet ligger ute til og med søndag 20. mars.

Sjekk også: Her ser du Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022.

I korona-tid fant bilcrossfolket sammen på skjerm og chat, og miljøet hadde det nesten like moro med digitale løp som ekte løp – da var bom stopp for all bilcross en stund.

Men nå finner vi tilbake til normalen, sesongen er straks i gang – og det er på tide å sette punktum – hvert fall for denne off-season – med ett siste finaleløp på skjermen.

Skikkelig knot

Dermed kjører vi i gang en bakkeløp-finale, som en avrunding av hele korona-cross-tida foran skjermen. Alt står og faller på en eneste spinn, der det blir en tur opp bakken og ferdig med det.

Banen er La Merced, Catamarca Province – dette er den tidligere etappen El Rodeo den andre veien. Skikkelig knot, med andre ord.

Det kjøres H2-biler med spinn på bakhjulene. Ellers er innstillingene som tidligere bakkeløp. Alle som vil kan bare slenge med.

Du søker opp klubben BILCROSSNO her, så er du klar for kamp. Løpet ligger ute fram til og med midnatt søndag 20. mars.

Mye moro på skjermen

Vinterens bakkeløp som gikk på snø og is, ble vunnet av Martin Furuseth (NMK Trøgstad), med Bjørn Hagen og Stian Ormestad på resten av pallen. Videoen i toppen av denne saken er sistnevntes spinn i finaleracet som nå ligger ute, en gjennomkjøring som skal være godt mulig å slå…

På det meste var vi oppunder 600 deltakere i Bilcross.no-bakkeløpene. Det ble trent, tunet og forberedt til løp over det ganske land.

Vi har også kjørt baneløp med fellesstart og fantastiske oppgjør med deltakere fra hele landet i korona-tid.

Det siste løpet ble vunnet av Kristian Nygård (NMK Rana). Se A-finalen her:

Abonner på Bilcross.nos YouTube-kanal.

, , ,