Se bilder fra sesongstarten på Vinstra – oppdatert!

Endelig!, var gjengangeren på Vinstra når endelig 2021-sesongen var i gang – sent, men godt! Her er bildene fra årets første bilcrossmoro (oppdateres med flere bilder):

Sjekk Bilcross.nos Facebook-side for alle bilder fra løpet.

REKORDSEN SESONGSTART: Først den andre mai-helgen var det endelig sesongstart i nok en korona-sesong. Foto: Stian Ormestad.

EKSTRA MYE NERVER: Etter en lengre bilcrosspause enn vi noen gang har hatt på de 40 bilcross-sesongene her til lands, var det ekstra nervøs stemning før første start i 2021-sesongen. Foto: Stian Ormestad.

GREI PÅMINNELSE: Siden det var lenge siden sist, kunne det kanskje være på sin plass med en liten påminnelse på hekken… Foto: Stian Ormestad.

KLAR FOR KORONA-CROSS: Gøran Skarten. Foto: Stian Ormestad.

BILCROSS UTEN PUBLIKUM: De få som fikk med seg sesongstarten live var enten med som førere eller hjelpere – eller media. Foto: Stian Ormestad.

BILCROSS-NORGES IVRIGSTE? Ole Semb Lunde hadde tatt langturen fra Horten til Vinstra for å kjøre tauebil – og få med seg sesongstarten 2021. Foto: Stian Ormestad.

FORTSATT REGJERENDE: Anne Skollerud i fantastisk flott driv – fortsatt regjerende Landsfinale for damer-vinner fra helt tilbake i 2019. Landsfinalene i fjor og også i år avlyses og kjøres heller på samme sted neste år. Foto: Stian Ormestad.

LEKKERT: Både bobla og kjøringa er en fryd å se på når Arill Randen ratter Bilcrossbilen med stor B. Foto: Stian Ormestad.

IKKE SUKSESS PÅ HJEMMEBANE: Tauemannskapene måtte taue inn mange av arrangørklubbens egne.. Foto: Stian Ormestad.

KØ MED HJEMMEFAVORITTER PÅ SLEP: På to heat gikk fire NMK Midt-Gudbrandsdal-hjemmefavoritter ut. Bedre lykke neste gang på hjemmebane! Foto: Stian Ormestad.

I STØTET: Thomas Tofting har noe på gang med sin Saab 900, tøff satsing! Foto: Stian Ormestad.

FØRSTE PÅ TAKET: Sesongens første kantring sto NMK Bergen-junioren Thomas Tofting for. Foto: Stian Ormestad.

Sjekk Bilcross.nos Facebook-side for alle bilder fra løpet.

Bakgunn: Endelig sesongstart til helga: – Vi får til løp!

,