Nå er påmeldingen til Sankthanscrossen i gang!

KAMP OM CUP-POENGENE: For femte sesongen på rad huser NMK Modum Sigdal en runde i Bilcross.no-cup. Sanktanscrossen teller som kvalifiseringsløp til årets Landsfinale for junior og senior, og det deles ut invitasjoner til neste års Eliterace. Foto: Stian Ormestad.

De neste poengene i Bilcross.no-cup skal deles ut under Sankthanscrossen 22 – 23. juni 2019 – nå er påmeldingen i gang!

Les også: Satset alt i 1. runde av Bilcross.no-cup.

Sankthanscrossen, NMK Modum Sigdal, har vært et storløp gjennom flere tiår, og mange holder Sigdalbanen som sin favorittbane. I tillegg er det alltid en sosial ramme rundt Sankthanscrossen:

For i tillegg til fem omganger og finaler på banen, blir det grillfest på startplata på lørdagskvelden med live musikk fra Øyvind Kristoffersen. 

LEDER: Thea Martinsen (NMK Drammen) leder dameklassen etter 1. runde. Foto: Stian Ormestad.

Pengepremier og vandrepokal

Så her blir det fart og moro hele helga, både på og utenfor banen. Og her er alle vinnere, enten det er løpet eller festen som skal vinnes.

Mest innbringende er det nok å vinne løpet: 

Totalt i Bilcross.no-cup er det 60.000 premiekroner i potten, og i tillegg har NMK Modum Sigdal en egen vandrepokal for Sankthanscrossen: I den blir det lagt 3.000 kroner for hvert år helt til noen stikker av med den.

Det kreves to napp i pokalen, som kan blir veldig så velfylt med cash før noen kaprer den – med hele haugen med penger oppi. Pokalen er satt opp for seniorklassen.

RÅ BANE: På Sigdal-banen kan alle slags biler gå til topps. Her teller motet til han bak spakene mest! Foto: Stian Ormestad.

At løpet også teller som kvalifisering til årets Landsfinaler for junior og senior, og neste års Eliterace, er en stor bonus for alle som vil menge seg med bilcross-eliten.

SOMMER, SOL OG SANKTHANSCROSS: Et av sesongens høydepunkt for mange bilcrossere – både på banen og på publikumsplass. Foto: Stian Ormestad.

Skal servere et perfekt løp

– Vi håper å se mange av dere denne helga på Sigdal motorsenter, og vi skal gjøre det vi kan for å lage ett perfekt løp for dere, sier Stian Laupet på vegne av arrangøren.

Påmeldingen er i gang på NMK Modum Sigdals nettsider (ekstern lenke).

Det knyttes mest spenning til fortsettelsen av Bilcross.no-cup, som startet med smell på Kongsberg motorsenter siste helga i april: Bare to av seks A-finalister makta å få bilen over målstreken.

Før 2. runde i cupen leder Espen Løver (NMK Grenland) juniorklassen, Thea Martinsen (NMK Drammen) dameklassen, og Bjørn Erik Davidsen (NMK Hurum Røyken) seniorklassen.

Bilcross.no-cup 2019 – stilling etter 1. runde, alle klasser.

JUNIORPALLEN I FJOR: Junioren Simen Løvlid (NMK Modum Sigdal) vant Sankthanscrossen på hjemmebane og cupen totalt i fjor. Nå ligger han på 2. plass før 2. runde. Foto: Stian Ormestad.

Påmelding på NMK Modum Sigdals nettsider (ekstern lenke).

Se video fra 1. runde i Bilcross.no-cup 2019:

Mimre? Sjekk bildene fra fjorårets Sankthanscross.

Bilcross.no-cup 2019: Kvalifisering til Landsfinaler og Eliterace – og 60.000 kroner i pengepremier!

,