Bare en uke til Bilcross.no-cup 2019 braker løs!

KREVENDE KONGSBERG-BANE: I over 30 år har den første svingen på bilcrossbanen på Basserudåsen krevd sitt. Her gjelder det å være en av tre: Raskest, tøffest eller lurest. Foto: Stian Ormestad.

Godt over hundre navn er klare, en uke før det grønne lyset tennes. Og det er fortsatt mulig å slenge seg med!

Bilcross.no-cup 2019: Kvalifisering til Landsfinaler og Eliterace – og 60.000 kroner i pengepremier!

Bilcross.no-cup går over tre helger med todagersløp på tre av landets råeste bilcrossbaner, med mye kjøring og sosialt opplegg på kveldene.

Totalt 60.000 kroner i premiepotten

CHAPMIS: Dette blir det femte året med Bilcross.no-cup, med første runde i april, neste på Sigdal i juni, og finaleløpet på Konsmo i september. Foto: Stian Ormestad.

Før det femte året med cup har over 400 førere sanket poeng og 11 forskjellige vinnere har stått på toppen i sammendraget i de tre bilcrossklassene åpen, junior og dame.

I år som i fjor åpner ballet på Basserudåsen – Kongsberg motorsenter, NMK Kongsberg:

Helga 27 – 28. april 2019 skal de første poengene i årets Bilcross.no-cup deles ut, i tillegg til Landsfinale-billetter og Eliterace-kvalifisering.

Det er pengepremier til vinnerne i hvert av de tre cup-løpene, og ikke minst totalt i cupen – der vinneren får 6.000 kroner, andreplass 3.000 og tredjeplass 1.000 kroner i alle tre bilcrossklassene.

Totalt 60.000 kroner ligger i pengepremiepotten for Bilcross.no-cup 2019.

STRAKS ER MOROA I GANG IGJEN – BÅDE PÅ BANEN OG I DEPOT: Sesongåpning på Kongsberg motorsenter vil garantert føre til noen timer med skruing for noen og enhver. Foto: Stian Ormestad.

Cup-helgene er som følger – med link til arrangørene:

Løpsstart er klokka 09.00 begge dager på Kongsberg motorsenter, ifølge tilleggsreglene. Oppdatert startliste finner du her, og påmelding kan gjøres her (alle eksterne lenker).

Se bilder fra Bilcross.no-cup i 201520162017 og 2018.

Sjekk: Konkurransereglement Bilcross.no-cup 2019.

Les mer om Bilcross.no-cup i Bilcross-arkivet.

,