Nå skal det avgjøres: Hvem får Landsfinalene i 2020?

LANDSFINALE-FLAGGET: Hvem får heise dette flagget i 2020-sesongen? Det avgjøres på NMKs Sportsmøte denne helgen. Foto: Stian Ormestad.

KLUBBDRIFT: Det gjeveste bilcrossløpet en klubb kan arrangere, er en av NMKs Landsfinaler. Under NMKs Sportsmøte blir arrangørene i 2020 utropt.

NMKs Sportsmøte arrangeres på Farris bad i Larvik helgen 19 – 21. oktober 2018. Lørdag 20. oktober skal Landsfinale-arrangørene i 2020-sesongen utropes.

NMKs Hastighetskomite holder kortene tett til brystet, men antall søkere til de forskjellige Landsfinalene er gjort kjent:

Hele 17 klubber har søkt

Flest søkere er det til Landsfinalen for åpen klasse – hele 10 klubber.

8 klubber kjemper om å få ta i mot landets beste juniorkjørere i 2020-sesongen, og 4 klubber vil gjerne gjøre stas på bilcrossjentene med Landsfinalen for damer 2020.

I tillegg skal 2019-arrangøren av Landsfinalen for veteraner – en nykomling i år i regi av NMK Elverum – avgjøres på helgens Sportsmøte.

I historiens første søkerrunde på veteran-Landsfinalen er det hele 8 søkerklubber.

Totalt er det 17 søkerklubber, der noen klubber har søkt bare en Landsfinale, mens andre har søkt flere.

Landsfinale-arrangørene presenteres her på Bilcross.no

I det avgjørelsen har falt på NMKs Sportsmøte, får du siste nytt om arrangørklubbene i 2020 – og veteran i 2019 – her på Bilcross.no.

Under fjorårets Sportsmøte ble det klart at Landsfinalene i 2019-sesongen arrangeres av følgende klubber: Åpen NMK Gardermoen, junior NMK Konsmo, og damer NMK Valdres.

Les mer om NMKs Landsfinaler i Bilcross.no-arkivet.

, , , ,