Påmeldingen er åpnet for Finnskogfestivalen 2018!

ÅRETS BILCROSSHØYDEPUNKT: Trine Opsahl (NMK Aremark) har allerede meldt sin ankomst til det hun mener er årets bilcrosshøydepunkt: Finnskogfestivalen. Foto: Stian Ormestad.

FINNSKOGBANEN: Den første september-helga kjører KNA Solør Finnskogfestivalen 2018, der neste napp i vandrepokalene skal avgjøres.

Påmelding og mer info om løpet finner du på KNA Solørs nettside.

Finnskogfestivalen starter allerede fredag kveld 31. august med trening, og fortsetter med innledende omganger og finaler gjennom lørdag 1. september og søndag 2. september. Det blir også jumbo-finale, for de som har vært maks uheldig gjennom helga – men får en sjanse til.

STOR STAS: KNA Solør har lange tradisjoner med å gjøre skikkelig stas på bilcrosserne. Foto: Stian Ormestad,

Mye bilkjøring for en rimelig penge

– Her får du kjørt MYE bil for forholdsvis lav startavgift, melder arrangøren KNA Solør: – Åpen klasse 800 kroner, og junior 400. Nytt av året er at vi gir 50 kroner per startavgift til Kreftforeningen.

– Ordinær påmeldingsfrist er tirsdag 28. august, men blant de som har meldt seg på innen fredag 24. august vil vi trekke ut 3 gratis startavgifter. Vinnerne offentliggjøres live på vår Facebook-side.

Det kjempes om napp i vandrepokalen i åpen-og dameklasse, det blir flotte heatseierpremier, og store pokaler til de beste i alle klasser. 

Første start går klokka 09.00 både lørdag og søndag.

Les mer om Finnskogfestivalen i Bilcross.no-arkivet.

RÅ BANE! Finnskogbanen er elsket av mange bilcrossere. Her går det fort, samtidig som banen er teknisk krevende. Foto: Stian Ormestad.

Påmelding og mer info om løpet finner du på KNA Solørs nettside.