Denne dama vinner alt på årets Landsfinale-bane!

STORFAVORITT: May Iren Natten Frydenlund (NMK Nedre Hallingdal) prøver å skru ned forventningene foran Landsfinalen for damer 2018 på Rallebanen 11. august – for hun vet at i bilcross kan alt skje. Men det som har skjedd sålangt på Rallebanen i år, er at ingen har klart å klå seg på denne raske bilcrossjenta fra Flå. Foto: Stian Ormestad.

LANDSFINALEN FOR DAMER: – Det kan jo love godt før Landsfinalen, eller så har jeg kanskje brukt opp lykken på Rallebanen nå?

Klikk her for påmelding og mer info om Landsfinalen for damer 2018 (ekstern lenke).

NMKs Landsfinale for damer går på Rallebanen rett utenfor Bø i Telemark lørdag 11. august 2018. Sjekk hvem som sålangt er klare for årets grommeste oppgjør for bilcrossjentene her (ekstern lenke).

I RUTE: May Iren Natten Frydenlund (NMK Nedre Hallingdal) kan regnes som en rutinert dame bak rattet, med mange seire. Men det har aldri klaffet helt i Landsfinalen for damer. I år klaffer alt på Rallebanen sålangt – årets Landsfinale-bane for bilcrossjentene. Foto: Stian Ormestad.

Sesongenstart på Rallebanen skjedde i starten av juni, med May Iren Natten Frydenlund (NMK Nedre Hallingdal) til topps i dameklassenSesongen fortsatte med todagersløp i juli – nok en gang med May Iren til topps. Og det helt uten å ha kjørt banen før, før denne sesongen!

HOLDER SEG PÅ HJULENE: May Iren Natten Frydenlund (NMK Nedre Hallingdal) passerer en konkurrent som er helt på tuppa. Foto: Jan A. Holshagen.

– Utrolig morsomt!

Det vil si at NMK Nedre Hallingdal-jenta står ubeseiret på Rallebanen denne sesongen, før Landsfinalen for damer på samme arena lørdag 11. august 2018:

– Utrolig morsomt å få det til andre gang på rad, sier May Iren til Bilcross.no.

May Iren må finne seg i et digert favorittstempel foran Landsfinalen på Rallebanen, som hun har beskrevet som en «ordentlig knotebane», – men krevende er jo gøy, det også!, sa hun til Bilcross etter den første seieren.

Nå etter den andre seieren av to mulige, frykter hun at flaksen er brukt opp. May Iren har vært med i dette gamet lenge nok til å vite at ingenting er avgjort før siste målflagget har vaiet i støvskya, når landets beste bilcrossjente skal kåres.

For den store suksessen så langt på Landsfinale-banen kan slå begge veier, mener May Iren i prat med Bilcross.no:

SUVEREN: May Iren Natten Frydenlund (NMK Nedre Hallingdal) vinner alt på Rallebanen i år – også Landsfinalen for damer på samme bane? Svaret får vi lørdag 11. august 2018. Foto: Privat.

– Det kan jo love godt før Landsfinalen, eller så har jeg kanskje brukt opp lykken der nå?

Uslåelig så lenge bilen funka

Litt uflaks møtte hun på sin vei i todagersløpet, vel og merke. En omgang endte med brutt løp: – Bilen bare døde, det var en jordingskabel som løsnet.

Men så lenge den velbrukte Toyota Celicaen funka, var hun uslåelig. En bil hun har hatt i snart ti år, og gjerne har i ti år til.

May Iren har vunnet mye, men aldri Landsfinale. Men så har hun aldri hatt en bedre oppladning til en Landsfinale enn i år, heller.

Knallhard konkurranse – i år igjen

HJEMMEFAVORITT: Anette Haugland (NMK Bø) er en av mange raske Bø-jenter som får Landsfinalen for damer på hjemmebane i år. Det ble en sterk andreplass i sesongåpningen på Rallebanen, bak så langt uslåelige May Iren Natten Frydenlund. Foto: Stian Ormestad.

UTFORDRER: Førsteårssenior Sunniva Rudi (NMK Nore Uvdal) varslet sin første deltakelse i Landsfinalen for damer under Smådølfestivalen sist helg. Hun blir en hard utfordrer for de mer rutinerte damene bak rattet! Foto: Stian Ormestad.

Konkurransen blir knallhard – 60 raske bilcrossjenter har sålangt meldt seg på i kampen om å bli landets beste bilcrossjente, og flere ventes å komme på startlista før fristen løper ut.

KLAR! Marte Marthinsen (NMK Larvik) vant Landsfinalen for damer i fjor, og satser for fullt mot en ny Landsfinale. Foto: Stian Ormestad.

Påmeldingen er fortsatt i gang, ordinær påmeldingsfrist løper ut 3. august klokka 16.00.

– For jentene som deltar på Juniorlandsfinalen, og som ønsker å delta på Landsfinalen for damer, så åpner vi for påmelding for disse. Denne påmelding må vi ha innen klokka 24.00 tirsdag 7. august, informerer arrangøren NMK Bø i tilleggsreglene til løpet.

De seks beste i Landsfinalen for damer er kvalifisert til Landsfinalen for åpen klasse på Verdal motorsenter lørdag 18. august.

Klikk her for påmelding og mer info om Landsfinalen for damer 2018 (ekstern lenke).

Les også: Denne dama vant sesongåpningen på årets Landsfinale-bane: – Ordentlig knotebane!

Les også: Bryllup og babylykke stikker kjepper i hjulene for bilcrossjentene: – Dårlig planlegging, altså!

BABYLYKKE: Ida Marie Eriksen (NMK Konsmo) har hatt mye å juble for på bilcrossbanen. Nå jubler hun over at hun skal bli mamma i sommer – men hun håper at hun rekker Landsfinalen for damer 2018. Foto: Stian Ormestad.

DAMENES DAG: Lørdag 11. august 2018 slår bilcrossjentene ut året på Rallebanen i Bø – Bilcross.no dekker selvfølgelig moroa! Foto: Stian Ormestad.

Les mer om Landsfinalen for damer.

, ,