Hvem vinner Eliteracet 2018? Stem på din favoritt!

KLAR: Ole Johan Smerud (NMK Hadeland) er en av mange boble-kjørere som er klare for Eliteracet 2018. Rundt 1/3 av de startende kjører bilcrossbilen med stor B! Foto: Stian Ormestad.

ELITERACET: Eliten møtes på Bjorli motorsenter til helga – 140 i tallet. Her er vel alle favoritter på papiret – men hvem er din aller største favoritt?

Les også: Nå er startlisten til Eliteracet satt – dette blir helt rått!!!

Eliteracet går lørdag 19. mai 2018 på Bjorli motorsenter, og dette blir det andre året med storløpet som ble en suksess allerede fra sitt første år.

Mye moro – både på og utenfor banen!

Det er ingenting som tyder på annet enn at NMK Nord-Gudbrandsdal klarer å toppe det med et enda råere Eliterace i år:

I hele fjor fikk de aller beste i storløp landet over invitasjon, og med bare to avbud er hele 140 Eliteracere klare til et av sesongens tøffeste oppgjør på bilcrossbanen. Men det blir også mye moro rundt løpet:

– Det blir livemusikk både fredag og lørdag kveld, det er gratis camping, vi serverer tacobuffe, vi byr på speakertrio med Fridlund – Stuveseth – Røsrud, og kanskje det viktigste av alt: Det er meldt strålende sol, hele helga!, forteller Anders Kongsrud på vegne av arrangøren NMK Nord-Gudbrandsdal.

Stem på dine favoritter!

Løpet starter klokka 09.00 lørdag morgen 19. mai.

Tittelforsvarerne fra i fjor stiller til start i år: Jørn Grinden (NMK Elverum) i åpen klasse og Mari Hoel (NMK Gjøvik) i dameklasse. 

Du kan stemme på inntil tre favoritter i hver klasse:

RASK GOLING: Ola Rustberggard (NMK Gol) fikk det ikke til å klaffe i sesongstarten, men klaffer det i Eliteracet får han nok opp farta! Foto: Stian Ormestad.

 

Hvem vinner Eliteracet 2018 - åpen klasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

SUVEREN KAR: Junioren Mathias Bergsjøbrenden Morten (NMK Gardermoen) kommer rett fra en langhelg med to seire til Eliteracet 2018. Han må finne seg i et stort favorittstempel foran oppgjøret på Bjorli lørdag 19. mai. Foto: Stian Ormestad.

 

Hvem vinner Eliteracet 2018 - juniorklasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

RASK BILCROSSJENTE: Liz Wessel (NMK Drammen) er nok lysten på en storseier igjen – det begynner å bli en stund siden sist? Foto: Stian Ormestad.

 

Hvem vinner Eliteracet 2018 - dameklasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

PALLEN I FJOR: Jørn R. Grinden (NMK Elverum) vant tidenes første Eliteracet-seier i 2017-oppgjøret. Foto: Stian Ormestad.

 

Mimre? Her finner du alt om Eliteracet 2017!