Fikk revansj i Vinterløp på Moa 2018 – SE VIDEO!

VINTERLØP: I fjor endte løpet i brøytekanten, femti meter etter start i 1. omgang. I år endte det med seier – SE VIDEO OVER!

Se Bilcross.no-bildene fra Vinterløp på Moa 2018

Lørdag 3. februar braket 2018-sesongen i gang, og det sørget NMK Aurskog-Høland for – akkurat som i fjor.

PUBLIKUMSFAVORITT: Emil Sivesind (NMK Gjøvik) vinner juniorklassen i sitt aller første forsøk. Foto: Stian Ormestad.

Rett fra bilbutikken (?) og i A-finale

I sesongåpningen fikk vi oppleve tidenes første heatseier og A-finale med noe så nymotens som en Toyota Yaris. Det sørget Donatas Rimkus (NMK Gardermoen) for. Nybilgarantien er såvidt gått ut? – men som alltid med en ny sesong, kommer det også nye og mer moderne biler til start.

– Bilen ble ferdig i går kveld, forteller Donatas til Bilcross.no. – Det er bare en 1500-motor, så den er bygd bare til dette.

For på glatta er det ikke den sprekeste bilen som vinner. Det er den som klarer å finne feste. Best på det var Marius Karlstad (NMK Gardermoen) i åpen klasse – med Saab. Ikke en overraskende vinnerbil på glatta.

Volvo 740-seier i juniorklassen

Desto mer overraskende er det derfor at beste junior ratta rundt i en diger Volvo. Og det i full sladd i nesten hver sving. Emil Sivesind (NMK Gjøvik) kjører bredt, fint – og fort.

KLER PÅ SEG BILEN: Donatas Rimkus (NMK Gardermoen) kler på seg sin Toyota Yaris før start. Bilen er skreddersydd til Vinterløp på Moa – og bare det. Foto: Stian Ormestad.

Det ble seier med Volvo 740-en sidelengs over målstreken.

Unggutten – som dermed vant sitt aller første juniorløp, etter junior trening i fjor – rakk til og med å vise Bilcross.no-fotografen tommelen opp i full breisladd i ledelsen av A-finalen.

VINTERLØP: Trine Opsahl (NMK Aremark) baser litt i snøkanten med sin Honda. Foto: Stian Ormestad.

Snakk om å være kald – og god til å kjøre bil!

Bilcrossjentene byttet på å vinne annenhver gang

Dameklassen hadde dessverre bare to til start, og de var så jevngode at de bytta på å vinne heatene. I A-finalen trakk Mari Hoel (NMK Gjøvik) i Opel Corsa det lengste strået, foran Trine Opsahl (NMK Aremark) i Honda.

Arrangøren NMK Aurskog Høland skal ha skryt for å kjøre vinterløp – i år igjen. De varsler allerede nå at det blir et tredje år i 2019, for å gjøre dette til en tradisjon.

Se Bilcross.no-bildene fra Vinterløp på Moa 2018

Komplette resultatlister kommer på NMK Aurskog Hølands nettsider.

,