Lyst på et Bilcross.no-bilde? Vi fikser det!

bilder_for_salg_2016_leirhol

FINPLASSEN I STUA: Petter Leirhol er en av mange som har spurt om bilder fra Bilcross.no. Hans bilde fra Landsfinalen 2015 pryder finplassen i stua, sammen ett par av de største pokalene. Foto: Privat.

BILCROSS.NO: Sjekk tusenvis av tøffe, morsomme, søte og flotte bilder fra et tyvetalls bilcrossløp denne sesongen. Ønsker du bilder tilsendt i god kvalitet? Send oss en epost!

Bilcross.no vil gi bilcross til folket, derfor leverer vi bilder til mange avisredaksjoner i løpet av sesongen. Men også mange privatpersoner spør om bilder, noe vi også er behjelpelige med.

Bildene du får oversendt er i så god kvalitet at du kan tapetsere stua med dem, hvis du ønsker det. De fleste velger likevel å få bildet i glass og ramme på veggen i stua.

Vi sender filene på epost, så kan du gjøre akkurat hva du vil med bildene. Noen har faktisk valgt å trykke de på tapet, andre har fått bilder på lerret.

Familien Leirhol valgte noe helt annet: – Vi har trykt bildet på en aluminiumsplate. Det ble veldig kult!, forteller Petter Leirhol. Bildet ble bestilt og trykt hos FotoKnudsen.

Mange andre fotobutikker, både lokale fotobutikker og fotobutikker på nett, tilbyr det samme. Mulighetene er mange, og kvaliteten er god nok til så å si hva du enn vil bruke bildene til.

Flere bilcross.no-bilder pryder også hengere, busser og trekkbiler. Stikk innom ditt lokale profileringsfirma så har de sikkert tusen ideer til hvordan bildene kan brukes.

bilder_for_salg_2016_gutu

BILCROSS PÅ VEGGEN: Bilcross.no-bilder pryder allerede flere stuevegger landet over. En ny sesong med nye blinkskudd er over – og vil du ha bilder tilsendt i god kvalitet fikser vi det! Foto: Privat.

Totalt har Bilcross.no publisert over 3.000 bilder fra 20 løp denne sesongen – og da har vi bare valgt ut de aller beste bildene av publikum i ekstase, mekanikere i merkelige positurer, barn som hjelper til i depot, og massevis av action på banen med hopp og sprett, rull og tull.

Opprinnelig var det over 30.000 bilder på minnebrikka, som er blitt til drøyt 3.000 av de beste – men det holder at du liker ett av dem. Bildene som oversendes er selvfølgelig helt uten tull og tøys som vannmerker, for eksempel.

Skulle du ønske flere bilder av samme motiv, tar vi ikke mer betalt for det. Vi tar betalt for jobben det er å finne frem bildene, det tar litt tid – men ikke særlig mer tid om vi sender med tre bilder av samme motiv på samme løp, istedenfor bare ett.

Prisen er kr 400 + mva, og både bildene du ønsker og faktura sendes per epost.

Alt du må gjøre, er å sende epost til bilcross.no@gmail.com med:

  • Beskrivelse av bildet. Hvilket løp, dato, startnummer på bilen det gjelder, farger eller andre beskrivelser, hvilken omgang eller finale, eller andre kjennetegn ved bildet. Forklar så godt du kan så vi kan klare å finne det frem.
  • Ditt navn, postadresse og epostadresse for oversendelse av bilder og fakturering. Bilde(r) og faktura kommer i hver sin epost.

Vi synes det er gøy å se hva bildene brukes til, og hvordan resultatet blir. Derfor er det alltid artig med en epost tilbake med bilde av bilde – når det er kommet på sin rettmessige hedersplass i stua, for eksempel.

BC16_LF_DAMER_069

ETT AV 30.000 BILDER: I løpet av sesongen er det knipset 30.000 bilder fra bilcrossløp. Det holder at du liker ett av dem. Foto: Stian Ormestad.

Her finner du alle bildene fra rundt 20 bilcrossløp i 2016-sesongen:

Les også: Ett bilcrossbilde kan si mer enn tusen ord….

Les også: Bilcross.no gir bilcross til folket!

All bruk i aviser og andre medier skal avklares med Bilcross.no. Bildene som oversendes kan ikke brukes som del av pressemeldinger, for eksempel. Slik bruk skal avklares direkte mellom bilcross.no og den aktuelle redaksjonen, dersom ikke annet er avtalt.