Frontmestermøte 2016: Dobbeltseier til Arild Stensrud

BC16_FRONT_095

DOBBELTSEIER – OG 60-ÅRSBURSDAG: Arild Stensrud (NMK Hamar). Foto: Stian Ormestad.

FRONTMESTERMØTE 2016: Arild Stensrud (NMK Hamar) viste alle at de gamle er eldst på sin egen 60-årsdag – først med seier i old boys-klassen, og deretter seier i åpen klasse.

Se bilder fra Frontmestermøte 2016 – oppdatert!

Frontmestermøtet helgen 9 – 10. juli i regi av NMK Gardermoen kunne virke som grei skuring for dobbeltvinner Arild Stensrud (NMK Hamar) – men i depot var det hektisk aktivitet rundt Saaben hans hele helgen.

BC16_FRONT_034

BILCROSS-UNDERHOLDNING: Engasjerte publikummere på Gardermoen motorpark. Se flere bilder fra Frontmestermøte 2016 via link i saken. Foto: Stian Ormestad.

– Bilen kokte sju ganger bare på lørdag, og i første omgang søndag røk mulitireima og det var den eneste delen vi ikke hadde med. En god hjelper reiste til Årnes etter ny, men da den skulle monteres røk strammehjulet.

Derfor måtte Stensrud stå over siste omgangen i både old boys og åpen klasse, mens han prøvde å reparere Saaben med hjelp fra kjente og ukjente. Likevel ble det B-finale, og enda mer kjøring med seier der.

Det vil si fem av seks omganger i to klasser, 10 omganger totalt, pluss en B-finale og to A-finaler – totalt tre finaler. Saaben fikk med andre ord kjørt seg, men holdt såvidt helt inn til siste målgang.

BC16_FRONT_200

PERFEKT 60-ÅRSDAG: Arild Stensrud og kona Umaporn Stensrud – som også kjører bilcross. Foto: Privat.

– Finalene ble kjørt uten at vannpumpa var med rundt, og uten servo eller lading. Toppakningen tok kvelden i B-finalen, men snill som Saaben er holdt den det gående gjennom hele A-finalen også, forteller Stensrud til Bilcross.no.

Dobbeltseieren smakte ekstra godt siden den kom i bursdagshelgen til den ferske 60-åringen. Bilcross.no gratulerer med både bursdag og dobbeltseier:

– Takk-takk! Beste bursdagsgave en bilcrosser kan ønske seg! Spesielt siden den trøblete Saaben holdt helt inn, en bil jeg bytta til meg i fylla på klubbfesten våres…

BC16_FRONT_094

JUNIORVINNER: Steffen Hansen (NMK Gardermoen). Foto: Stian Ormestad.

Hjemmeseier i juniorklassen med Steffen Hansen (NMK Gardermoen) til topps, og Frances Lingjærde (NMK Aremark) vant dameklassen.

Det har vært en heftig sesong for NMK Gardermoen – nå med Frontmestermøtet, tidligere i år kvalifiseringsløp til Landsfinalen og svensk-norsk Motorkamp.

Se bilder fra Frontmestermøte 2016 – oppdatert!