Hvem vinner 1. runde i Bilcross.no-cup 2016?

DSC_0285 (2)

PALLEN I 1. RUNDE I FJOR: Emil Andersen (NMK Tønsberg) tok 2. plassen i fjorårets 1. runde i Bilcross.no-cup. I årets 1. runde på Sigdal stiller han med startnummer 37. Foto: Stian Ormestad.

BILCROSS.NO-CUP 2016: 1. runde i årets Bilcross.no-cup går på Sankthanscrossen på Sigdal til helga. Hvem er din favoritt?

BC16_Roppecrossen_2_finale (14)

NY SEIER? Førsteårssenior Nikolay Rike Grønlund (NMK Konsmo) har ingen respekt for mer rutinerte konkurrenter i åpen klasse – bildet er fra seiersløpet Roppecrossen i april. På Sigdal stiller den raske sørlendingen med startnummer 8. Foto: Stian Ormestad.

Hvem vinner Bilcross.no-cup - 1. runde, åpen klasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...
BC16_Roppecrossen_2_finale (2)

JUNIOR-FAVORITT? Mads Kasa (NMK Hønefoss) vant sesongstarten på Roppemoen, og er en av favorittene i juniorklassen nok en gang. På Sigdal stiller han med startnummer 205. Foto: Stian Ormestad.

Hvem vinner Bilcross.no-cup 2016 - 1. runde, juniorklasse?

oda1

HAR VUNNET PÅ SIGDAL FØR: Oda Jacobsen (NMK Nore Uvdal) har seieret med sin Saab på Sigdal tidligere – den gangen satte hun gutta på plass i juniorklassen. Nå stiller hun i dameklassen med startnummer 324. Foto: Stian Ormestad.

Hvem vinner Bilcross.no-cup 2016 - 1. runde, dameklasse?

Les mer om 1. runde i Bilcross.no-cup herMer info og påmelding finner du på NMK Modum Sigdals nettside. Løpet går på Sigdal helga 11 – 12. juni 2016.

NMK Grenland skulle ha starta cupen i mai, men valgte å utsette løpet til lørdag 2. juli, med trening fredag ettermiddag, sosialt samvær og grilling fredag kveld, og alle omganger og finaler lørdag.

Finalerunden i regi av NMK Konsmo i september er bare å begynne å glede seg til, det blir sikkert et like heftig race som da cupen ble avgjort på samme arena i fjor.

Sjekk også cup-reglementet her, og les mye mer om cupen under emneknaggen Bilcross.no-cup.

Se video fra da en av favorittene i Bilcross.no-cup 2016 Nikolay Rike Grønlund (NMK Konsmo) vant Roppecrossen 2016: