Favoritten foran Vårslæpp’n har Saaben klar

Skustad_Finnskogbanen

STORFAVORITT: Flest har trua på den mestvinnende de siste årene på Finnskogbanen: Steffen Skustad (KNA Solør). Han har Saaben klar og tommelen opp foran Vårslæpp’n 2016. Foto: Privat.

VÅRSLÆPP’N 2016: Hjemmefavoritter i alle klasser – men klarer de å innfri?

Steffen Skustad (KNA Solør) er ingen oddsbombe, med flere seiere på Finnskogbanen de siste årene. Klart flest har trua på ham foran årets sesongstart på hjemmebane.

– Det blir jo et ekstra press på meg, men det blir utrolig hardt som vanlig på Finnskogen. Det blir en krig om de jevneste finalene, tenker jeg. Men skal prøve hardt for å få en av plassene i en av de høyeste finalene!

Hvem vinner Vårslæpp'n 2016 - åpen klasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...
BC16_VINTERRACET_200216_50 (3)

JUNIORFAVORITT: Remi Jensrud (KNA Solør) er allerede i gang med sesongen. Bildet er fra Vinterracet i Sverige i februar – der Jensrud endte med havari i B-finalen i kamp mot svenskene. Foto: Stian Ormestad.

Remi Jensrud (KNA Solør) er favoritt i juniorklassen.

– Hahaah, fint noen har trua hvert fall, skriver hjemmefavoritten på sin egen Facebook-side, der han har mange som kommer til å heie på ham. – Holder alltid fullt! Skal da hvert fall gjøre mitt beste, så blir resultatet etter det.

Hvem vinner Vårslæpp'n 2016 - juniorklasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...
finnskogen_1

REVANSJESUGEN: Bjørg Janny Engelsrud (KNA Solør) rulla på taket i fjorårets Vårslæpp’n og er nok revansjesugen på en hjemmeseier i år. Foto: Stian Ormestad.

Hjemmefavoritt i dameklassen også, med Bjørg Janny Engelsrud (KNA Solør).

Hvem vinner Vårslæpp'n 2016 - dameklasse?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Bilcross.no planlegger å dekke løpet som går lørdag 23. april 2016 – så sjekk innom for bilder, video og reportasjer fra løpet.

Sjekk KNA Solør motorsports nettsider for påmelding og mer info om løpet.

Les også: Vårslæpp’n blir aller første løp i den nye Innlandscupen


 

Bli med på vår Instagramkonkurranse! Merk bildene dine med #bilcross.no og du er med i trekningen av valgfrie premier av en verdi av 1.000 kroner fra Grinden motorsport!

[enjoyinstagram_mb]