Tester ut gullbillett til Landsfinalen 2016

BC10_LK_215_NETT

VIL DU BULKE MED DE BESTE? Nå kan du kjøre Landsfinale enten du har kjørt A-finale i kvalløp – eller har en god kompis som har kjørt A-finale i et kvalløp…. Foto: Stian Ormestad.

Nå kan du kjøre Landsfinale uten å ha vært så mye som i nærheten av en A-finale på kvalløp.

Gullbillett - en god eller dårlig ide?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Under NMKs Sportsmøte i 2015 kom forslaget opp: Gullbillett.

Alle som kvalifiserer seg flere ganger enn en får gullbillett, som kan gis bort til en heldig utvalgt – som med det får stille til start i Landsfinalen 2016.

Den som kjører inn gullbilletter må på det kvalløpet gullbilletten bli overrakt opplyse til arrangøren hvem som skal få gullbilletten – med fullt navn på vedkommende under premieutdelingen.

A-finalisten som kvalifiserer seg dobbelt får konvolutten med info og tilleggsregler på vanlig måte og må selv besørge overlevering av dette til den heldige utvalgte.

Gullbilletten er personlig. Den kan ikke overdras til andre, og det vil ikke være mulig å søke om dispensasjon for dette. Dersom gullbilletten blir gjenstand for handel faller retten til gullbilletten bort, samt at den som allerede er kvalifisert heller ikke får delta på Landsfinalen.

– Landsfinalen er et løp med høy status, så vi i hastighetskomiteen ønsker at vedkommende som melder seg på med gullbillett er en motorsportsutøver! Vi forbeholder oss retten til å forkaste useriøse påmeldinger, står det skrevet på NMK.no.

Les hele skrivet om gullbillett fra NMKs hastighetskomite her.

Kvalifiserer noen seg flere ganger, blir det flere gullbilletter å gi bort. Gullbillett er gjeldende kun i Landsfinalen bilcross åpen. 2016 er et prøveår – og prøveordningen skal evalueres etter endt sesong.

NMKs Landsfinale 2016 går på Starmoen motorsenter, NMK Elverum, lørdag 27. august 2016.

Sjekk også hele kalenderen for 2016 – og sjekk de aller beste løpene i 2016-sesongen.