Landsfinalen 2008: Jørn Grinden greide det!

Jørn Grinden (NMK Elverum) vant C-, B- og A-finale i Landsfinalen 2008.

Jeg hadde trua på morgenen i dag, men ikke etter tredje omgang. Da så alt svart ut!

I bilcross må du aldri gi opp. Det er selve læresetningen i dette gamet. For i bilcross snur ting veldig fort. Det fikk mange merke på Dokka under Landsfinalen 2008.

Blant annet Jørn Grinden fra NMK Elverum. Etter to strake heatseiere i solskinnet på Dokka, åpnet himmelen seg før hans tredje omgang. – Jeg sto der på slicks, forklarer Grinden. Det smalt skikkelig over startstrekka og elverummingen var sjanseløs der han skled over startstrekka.

– Den trua jeg hadde på morgenen forsvant i løpet av dagen. Etter tredje omgang hadde jeg mista den helt. Men jeg visste at jeg hadde en god bil. Folka rundt meg har hjulpet meg. Mellom finalene byttet de bremsevæske så jeg fikk pedal igjen, jubler Grinden usammenhengende i seiersrus i seiersintervjuet med bilcross.no.

God bil og gode medhjelpere, er hans forklaring på suksessen. Men for å prestere det Jørn Grinden maktet å gjøre under Landsfinalen 2008, kreves det også en drivende god sjåfør. C-, B og A-finaleseier på strak arm.

– Det er svette. Ikke tårer, bedyrer Grinden etter finale-maratonet.