Tar sats for Himmelspretten 2018!

SESONGENS 2. LØP PÅ MOA: Mens andre arrangører såvidt er i gang med sesongen, kjører NMK Aurskog Høland sitt 2. løp for sesongen på Kristi himmelfartsdag. Foto: Stian Ormestad.

HIMMELSPRETTEN 2018: En seier i Himmelspretten henger høyt – og i tillegg teller løpet som kvalifisering til Landsfinalen for både junior- og åpen klasse.

Påmeldingen er godt i gang, og ordinær påmeldingfrist løper ut mandag 7. mai. Løpet går på Kristi himmelfartsdag torsdag 10. mai 2018. Påmelding og mer info finner du hos arrangøren NMK Aurskog Høland.

TØFF BANE: På bilcrossbanen på Moa vinner bare de mest hardbarka bilcrosserne frem! Foto: Stian Ormestad.

Kjemper om Landsfinale-billetter

I fjor var det over hundre deltakere påmeldt, og det har vært satt opp ventelister til løpet.

Enn så lenge er det god plass på startlistene for årets oppgjør, en snau uke før løpet. Men mange venter nok til etter denne bilcrosshelga med å melde seg på, for å se om de fortsatt har en bil å kjøre med…

Det kjøres i bilcrossklassene åpen, junior og damer. Første start går klokka 09:00, og det kjøres tre omganger og finaler før årets Himmelsprett-seier er avgjort.

I tillegg er det kvalløp til Landsfinalen for junior på Grenland motorsportsenter 4. august og Landsfinalen for åpen klasse på Verdal motorsenter 18. august.

NMK Aurskog Hølands 2. løp for sesongen

Mens andre arrangører såvidt er i gang med sesongen, kjører NMK Aurskog Høland sitt 2. løp for sesongen på Kristi himmelfartsdag. Sesongstart 2018 skjedde på snø og is på Moa den første lørdagen i februar.

Siden den gang har dugnadsfolket stått på for å brøyte banen så den er klar for barmark-sesongstart. Nå er alt på stell på Moa, for Himmelspretten 2018 torsdag 10. mai – et tradisjonsrikt løp med årelange aner.