Påmeldingen er i gang for 1. runde i Bilcross.no-cup

bilcrossnocup_5

BILCROSS.NO-CUP 2016: I fjor vant Kristoffer Gutu Holt (NMK Tønsberg) åpningsløpet på Grenland, og endte tilslutt på en 8. plass i sammendraget. Foto: Stian Ormestad.

VÅRLØP PÅ GRENLAND 2016: En ny kamp om 60.000 kroner i premiepotten starter på Grenland motorsportsenter siste helga i mai. Påmeldingen er i gang på NMK Grenlands nettsider.

Bilcross.no-cup går inn i sitt andre år, etter stor suksess i sitt første år i fjor. Det ble et bikkjeslagsmål gjennom tre runder på Grenland, Sigdal og Konsmo.

Til slutt skulle Espen Kerim (NMK Konsmo) sikre seieren i åpen klasse med seier i finalen på hjemmebane, etter en tredje- og en fjerdeplass i de første rundene.

010

CUPVINNER I DAMEKLASSEN: Randi Sanner Hansen (NMK Tønsberg) tok seieren i fjor, etter en 1. plass og to 3. plasser. Foto: Stian Ormestad.

I juniorklassen kapret Jørn Håkon Stølen (NMK Kvinesdal) totalseieren i cupen, uten å ha vunnet ett eneste løp. Ingen var jevnere gjennom alle rundene enn Stølen med tre strake andreplasser – og totalseier i cupen.

I dameklassen vant Randi Sanner Hansen (NMK Tønsberg) den første runden på Grenland, deretter ble det to tredjeplasser – likevel holdt det til totalseier i cupen.

008

KJØLES NED: Fjorårsvinner Espen Kerim (NMK Konsmo) sikret sammenlagtseieren med seier i finalen på hjemmebane. Foto: Stian Ormestad.

I år er pengesekken enda større enn i fjor: I hver runde av cupen deles det ut 10.000 kroner til vinnerne, fordelt på åpen-, junior- og dameklasse. Sammenlagtseier i cupen gir 6.000 kroner, 2. plass 3.000 kroner, og tredjeplass 1.000 kroner – pengepremiene er like for alle klasser.

Vinnerne får også gratis start i neste års cup. I tillegg premieres det verste rundkastet i cupen.

Ti dager før hvert av cupløpene trekkes det ut en i hver klasse blant de påmeldte som får gratis startkontigent.

Påmeldingen er i gang på NMK Grenlands nettsider – klikk for påmelding og mer info.

011

KNALL OG FALL: Ikke alle kom seg helt til mål i Bilcross.no-cup i fjor – og er revansjesugne foran det andre året med cupen. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om Bilcross.no-cup her på bilcross.no.